Pagina principala
Sistemul informatic
C.A.S. Olt
Venituri/Cheltuieli
Declaratii avere
Dotari Spital
Proiecte in derulare
Contact
Management si Structura
Ambulatoriu Spital
Sectii Clinice
Laborator Analize Medicale Ambulatoriu
Despre noi

Sistemul informatic
Structura sistem informatic
Reteaua Spitalului Judetean de Urgenta Slatina este compusa in prezent din circa 350 de calculatoare, repartizate pe sectii.
  serviciul statistica medicala si drg
     
  laboratoare
     
  unitate primire urgenta (UPU)
     
  departamentele financiar-contabil
     
  achizitii / aprovizionare
     
  transport si resurse umane
     
  ambulatoriul integrat
 
 
Conexiunea la Internet este pe fibra optica, astfel este asigurata si conexiunea VPN cu Spitalul Dermato - Psihiatrie - Cronici Slatina si cu Serviciul Jud. de Medicina Legala. De asemenea, Dispensarul TBC (sediul fiind in Policlinica veche) acceseaza reteaua spitalului putand tine evidenta bolnavilor si a medicatiei administrate pe Programul National TBC.
 
PREZENTARE SISTEM INFORMATIC

Prin achizitionarea unui pachet de programe informatice de catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina s-a dorit implementarea unui instrument absolut necesar profesionistului (medic, asistent medical, manager, economist, etc), prin accesul, prelucrarea si transmiterea în timp real a informatiei, în vederea imbunatatirii continue a actului medical si a eficientizarii unitatii sanitare.

Infrastructura Hospital Manager acopera toate partile unui spital modern: de la prezentare / internare, ambulatoriu, sectii, bloc operator, ATI, farmacie, laboratoare, radiologie, imagistica, banci de sange pana la departamentul financiar, permitand controlul complet si administrarea individuala a pacientilor, personalului, inventarului, resurselor, gestiunilor si tuturor celorlalte functii ale spitalului, intr-un singur sistem, un sistem avansat de administrare executiva a informatiei.
    Caracteristici importante
de administrare ale sistemului:


administreaza fisele pacientilor (dosarul electronic) intr-un format scalabil cu acces simplu pe desktop PC de oriunde din cadrul spitalului sau ambulatoriului, dar si cu posibilitate de accesare la distanta;

controleaza intregul flux de munca din spital si ofera informatii exacte despre pacienti pentru toate functiile spitalelor, toate putand fi accesate usor din aceeasi aplicatie;

aplicatie de gestiune a stocurilor si contabilitate financiara - inregistrare si urmarire a cheltuielilor pe sursele de finantare specifice (bugete de stat, bugete locale si alt fel de bugete publice), atat la nivel primar (stocuri), cat si la nivel financiar sintetic.

aplicatie de gestiune a personalului angajat al spitalului - evidenta personal, salarizare.

informatizarea farmaciilor de spital - eliberarea de medicamente se face cantitativ-valoric pe pacient, in conformitate cu reglementarile CNAS, stocurile farmaciei reactualizandu-se intr-un proces continuu;

administrare a informatiei de laborator; introduce si programeaza probele; urmarirea probelor si a testelor dupa codurile de bare pentru probe de sange.

Copyright SPJ Slatina 2013 - 2023. Termeni si conditii Pagina principala | Management si structura | Ambulatoriu spital | Sectii clinice | Despre noi | Contact