Pagina principala
Sistemul informatic
C.A.S. Olt
Venituri/Cheltuieli
Declaratii avere
Dotari Spital
Proiecte in derulare
Contact
Management si Structura
Ambulatoriu Spital
Sectii Clinice
Laborator Analize Medicale Ambulatoriu
Despre noi

Media
12.05.2022
Ziua Internațională a Asistentului Medical


Ziua Internațională a Asistentului Medical este sărbătorită în întreaga lume la 12 mai, dată ce marchează ziua de naștere a asistentei medicale Florence Nightingale, precursoarea serviciului sanitar modern.

Asistenții medicali din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina au un rol important, fiind responsabili pentru bunăstarea, îngrijirea și tratarea pacienților.

Le urăm să fie sănătoși, sa aibă putere de munca și răbdare, sa își facă meseria cu dedicație, dăruire și mult suflet! Prin ceea ce fac, ei sunt speciali, atât pentru miile de pacienți care calcă pragul Spitalului Județean de Urgență Slatina, cât și pentru cei dragi lor, care îi așteaptă acasă.

Mulțumim pentru curajul, puterea, rezistența și implicarea de care dau dovadă zilnic. La mulți ani, asistenților noștri!

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina

 
   
21.04.2022
Sărbători fericite!


E sărbătoarea Paștelui, motiv de bucurie și un bun prilej să transmit tuturor sărbători luminate pline de fericire!

Bucuria este și mai mare pentru că, după doi ani de restricții și presiuni sanitare considerabile, avem ocazia să ne petrecem sărbătorile în familie, alături de cei dragi.

Lucru posibil și datorită colegilor mei din Spitalul Județean de Urgență Slatina care, în avangarda luptei cu pandemia, au avut o misiune foarte grea, pe care au îndeplinit o cu eforturi inimaginabile.

Le mulțumesc pentru dăruire și le urez sărbători cu liniște și lumină în suflet! Hristos a Înviat!

Angela Nicolae
Manager Spitalul Județean de Urgență Slatina
21.04.2022

 
   
15.04.2022
Sărbătoare la Spitalul Județean de Urgență Slatina


Nouă saloane ale Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, prind viață cu ajutorul personajelor de poveste, acum în prag de sărbătoare, când toți copiii așteaptă iepurașul. Acestea au fost înveselite cu lenjerii multicolore și stickere cu personaje din lumea basmelor și împrospătate cu lavabilă.

De asemenea, personalul medical a primit uniforme cu imprimeuri animate și colorate, astfel încât micuții pacienți să accepte mai ușor tratamentul medical. Totul a fost posibil grație implicării doamnei senator Siminica Mirea, care a vrut să aducă puțină bucurie în ochii micuților, ce nu se pot bucura, în aceste momente, de confortul de acasă.

Mulțumim pentru frumoasele daruri!


Comunicat

 
   
Copyright SPJ Slatina 2013. Termeni si conditii Pagina principala | Management si structura | Ambulatoriu spital | Sectii clinice | Despre noi | Contact