Pagina principala
Sistemul informatic
C.A.S. Olt
Venituri/Cheltuieli
Declaratii avere
Dotari Spital
Proiecte in derulare
Contact
Management si Structura
Ambulatoriu Spital
Sectii Clinice
Laborator Analize Medicale Ambulatoriu
Despre noi

Media
01.06.2022
1 IUNIE - Ziua Copilului


Un copil are nevoie de protecția și dragostea noastră în fiecare zi.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, am beneficiat, din nou, de sprijinul doamnei senator Siminica Mirea, pentru a înveseli atmosfera saloanelor unde sunt tratați cei mai mici pacienți ai noștri.

Astăzi, a venit rândul saloanelor din Secția Chirurgie Infantilă și a celui din Compartimentul ORL Copii, de a intra în lumea de poveste a personajelor animate îndrăgite de copii.

La mulți ani, copii! Vă suntem oricând aproape și vă mulțumim pentru fericirea pe care ne-o dăruiți zi de zi!


 
   
19.05.2022
Premiul categoria GOLD pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina


Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a primit categoria GOLD în cadrul premiilor ESO Angels Awards pentru Q1 2022.

Premiile ESO Angels sunt concepute pentru recunoașterea și aprecierea echipelor și persoanelor care s-au distins prin îmbunătățirea calității în practica terapeutică a accidentului vascular cerebral.

Suntem mândri să ne numărăm printre spitalele românești care primesc distincții și recunoaștere pe plan internațional, pentru calitatea muncii și rezultatele obținute de profesioniștii în sănătate.

Felicităm echipa de neurologi a Spitalului Județean de Urgență Slatina coordonată de dl.dr.Renică Diaconescu, precum și pe toți specialiștii implicați în diagnosticul și tratamentul accidentelor vasculare pentru această reușită și le urăm mult succes în continuare!Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina

 
   
12.05.2022
Ziua Internațională a Asistentului Medical


Ziua Internațională a Asistentului Medical este sărbătorită în întreaga lume la 12 mai, dată ce marchează ziua de naștere a asistentei medicale Florence Nightingale, precursoarea serviciului sanitar modern.

Asistenții medicali din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina au un rol important, fiind responsabili pentru bunăstarea, îngrijirea și tratarea pacienților.

Le urăm să fie sănătoși, sa aibă putere de munca și răbdare, sa își facă meseria cu dedicație, dăruire și mult suflet! Prin ceea ce fac, ei sunt speciali, atât pentru miile de pacienți care calcă pragul Spitalului Județean de Urgență Slatina, cât și pentru cei dragi lor, care îi așteaptă acasă.

Mulțumim pentru curajul, puterea, rezistența și implicarea de care dau dovadă zilnic. La mulți ani, asistenților noștri!

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina

 
   
21.04.2022
Sărbători fericite!


E sărbătoarea Paștelui, motiv de bucurie și un bun prilej să transmit tuturor sărbători luminate pline de fericire!

Bucuria este și mai mare pentru că, după doi ani de restricții și presiuni sanitare considerabile, avem ocazia să ne petrecem sărbătorile în familie, alături de cei dragi.

Lucru posibil și datorită colegilor mei din Spitalul Județean de Urgență Slatina care, în avangarda luptei cu pandemia, au avut o misiune foarte grea, pe care au îndeplinit o cu eforturi inimaginabile.

Le mulțumesc pentru dăruire și le urez sărbători cu liniște și lumină în suflet! Hristos a Înviat!

Angela Nicolae
Manager Spitalul Județean de Urgență Slatina
21.04.2022

 
   
15.04.2022
Sărbătoare la Spitalul Județean de Urgență Slatina


Nouă saloane ale Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, prind viață cu ajutorul personajelor de poveste, acum în prag de sărbătoare, când toți copiii așteaptă iepurașul. Acestea au fost înveselite cu lenjerii multicolore și stickere cu personaje din lumea basmelor și împrospătate cu lavabilă.

De asemenea, personalul medical a primit uniforme cu imprimeuri animate și colorate, astfel încât micuții pacienți să accepte mai ușor tratamentul medical. Totul a fost posibil grație implicării doamnei senator Siminica Mirea, care a vrut să aducă puțină bucurie în ochii micuților, ce nu se pot bucura, în aceste momente, de confortul de acasă.

Mulțumim pentru frumoasele daruri!


Comunicat

 
   
Copyright SPJ Slatina 2013. Termeni si conditii Pagina principala | Management si structura | Ambulatoriu spital | Sectii clinice | Despre noi | Contact