Pagina principala
Sistemul informatic
C.A.S. Olt
Venituri/Cheltuieli
Declaratii avere
Dotari Spital
Proiecte in derulare
Contact
Management si Structura
Ambulatoriu Spital
Sectii Clinice
Laborator Analize Medicale Ambulatoriu
Despre noi

Chestionar ambulatoriu
Ne puteti contacta la telefoanele de mai jos
Telefoane Centrala   Tel:  0249.431.703
Tel:  0249.431.764
Tel:  0249.431.764
Tel:  0249.436.139
Tel:  0249.431.765
Tel:  0249.436.129
Tel:  0249.431.778
 
ATENTIE ! Poti pierde calitatea de asigurat!

Persoanele care sunt internate in urma unei agresiuni sau a unui accident rutier isi pierd calitatea de asigurat conform Legii nr.96/2006 Art. 313

Pentru a nu plati aceste cheltuieli de spitalizare, persoanele accidentate sau agresate sunt interesate in a cere prin instanta sau pe cale amiabila decontarea sumelor cu spitalizarea de la persoana care le-a accidentat sau agresat.

In cazul in care aceste demersuri nu sunt urmate, spitalul se va indrepta impotriva pacientului pentru a recupera suma datorata. Pacientii in cauza pot aduce dovezi (proces-verbal, rezolutie, sentinta judecatoreasca, citatie etc.) impotriva agresorului si din acel moment, unitatea spitaliceasca se va indrepta impotriva celui care le-a pus sanatatea in pericol.
 

Legea nr.96/2006 Art. 313
Legea reformei in sanatate


(1) Persoanele care prin faptele lor aduc daune sanatatii altei persoane raspund potrivit legii si au obligatia sa repare prejudiciul cauzat furnizorului de servicii medicale reprezentând cheltuielile efective ocazionate de asistenta medicala acordata. Sumele reprezentând cheltuielile efective vor fi recuperate de catre furnizorii de servicii medicale. Pentru litigiile având ca obiect recuperarea acestor sume, furnizorii de servicii medicale se subroga în toate drepturile si obligatiile procesuale ale caselor de asigurari de sanatate si dobândesc calitatea procesuala a acestora, în toate procesele si cererile aflate pe rolul instantelor judecatoresti, indiferent de faza de judecata.

(2) Furnizorii de servicii care acorda asistenta medicala prevazuta la alin. (1) realizeaza o evidenta distincta a acestor cazuri si au obligatia sa comunice lunar casei de asigurari de sanatate cu care se afla în relatie contractuala aceasta evidenta, în vederea decontarii, precum si cazurile pentru care furnizorii de servicii medicale au recuperat cheltuielile efective în vederea restituirii sumelor decontate de casele de asigurari de sanatate pentru cazurile respective.

 
Formular
de sesizare online


Stimate pacient,

Unitatea noastra medicala va pune la dispozitie acest formular de sesizare pentru a ajuta la imbunatatirea serviciilor medicale si a relatiilor personal / pacient. Formularul este obtional iar datele dumneavostra personale nu vor fi facute public.

Parerile dvs. sunt importante pentru noi! Va multumim (campurile marcate cu * sunt obligatorii).

    1. Numele si prenumele *      
a
    2.Spitalul unde ati fost internat *      
a
    3. Sectia unde ati fost internat *      
a
    4. Data internarii *       DD / MM / YYYY
a
    5. Data externarii *       DD / MM / YYYY
a
    6. Sesizarea dumneavoastra vizeaza       Incalcari ale drepturilor pacientului
Conditionarea serviciilor medicale
Abuzuri savarsite asupra personalului medico-sanitar
Alte aspecte
a
    7. Categorii de personal implicate       Medici
Asistente/asistenti
Infirmierie
Brancardieri
Portari
Personalul administrativ
Conducerea unitatii
Niciuna dintre variante
a
    8. Va rugam sa detaliati sesizarea dumneavoastra *      
a
    9. Ati mai sesizat aceasta problema sicatre alte institutii / organisme?       Nu Daca da, catre ce institutie?
Da
a
    10. Sesizarea dumneavoastra va primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil. In acest scop, va rugam sa ne precizati care este modalitatea prin care doriti sa fiti contactat(a) *      
a
           
Copyright SPJ Slatina 2013. Termeni si conditii Pagina principala | Management si structura | Ambulatoriu spital | Sectii clinice | Despre noi | Contact